Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Немченко, В. В. | ua |
dc.contributor.author | Криленко, В. І. | ua |
dc.contributor.author | Рудінська, О. В. | ua |
dc.contributor.author | Князькова, В. Я. | ua |
dc.contributor.author | Немченко, Г. В. | ua |
dc.contributor.author | Nemchenko, V. V. | en |
dc.contributor.author | Krylenko, V. I. | en |
dc.contributor.author | Rudinska, O. V. | en |
dc.contributor.author | Kniazkova, V. Ya. | en |
dc.contributor.author | Nemchenko, H. V. | en |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T14:45:14Z | |
dc.date.available | 2024-11-26T14:45:14Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Механізм синергії громадського здоров’я, продовольчої безпеки та поведінки споживачів: роль нейромаркетингу / В. В. Немченко, В. .І. Криленко, О. В. Рудінська та ін. // Економічний вісник Дніпровської політехніки. – 2024. – № 2 – С. 123–131. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/16177 | |
dc.description.abstract | Результати дослідження отримані шляхом використання методів: порівняння – при дослідженні динаміки глобального показника GHI та показників глобального індексу голоду в Україні – для визначення місця України у світовому рейтингу продовольчої безпеки; загального і особливого – при встановленні зв’язку продовольчої безпеки із системою громадського здоров’я; стандартних методів соціологічних досліджень – при дослідженні поведінки споживачів продовольчих продуктів внаслідок застосування різних методів нейромаркетингу; структурно-логічного аналізу – при обґрунтуванні застосування методів нейромаркетингу з метою покращення продовольчої безпеки країни та безпосереднього впливу на розвиток системи громадського здоров’я. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of the study were obtained by using the following methods: comparison – when studying the dynamics of the global hunger index and the GTI in Ukraine to determine Ukraine's place in the world food security ranking; general and specific – when establishing the relationship between food security and the public health system; standard methods of sociological research – when studying the behavior of food consumers as a result of the use of various neuromarketing methods; structural and logical analysis – when justifying the use of neuromarketing methods to improve the country's food security and directly affect the development of the public health system. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | громадське здоров’я | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | війна | uk_UA |
dc.subject | руйнація екосистеми | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | нейромаркетинг | uk_UA |
dc.subject | public health | en |
dc.subject | food safety | en |
dc.subject | food | en |
dc.subject | war | en |
dc.subject | ecosystem destruction | en |
dc.subject | marketing | en |
dc.subject | neuromarketing | en |
dc.title | Механізм синергії громадського здоров’я, продовольчої безпеки та поведінки споживачів: роль нейромаркетингу | uk_UA |
dc.title.alternative | Mechanism of synergy between public health, food safety and consumer behavior: the role of neuromarketing | en |
dc.type | Article | en |