Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шанигін, А. В. | |
dc.contributor.author | Коневщинська, Ю. А. | |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T09:12:44Z | |
dc.date.available | 2024-11-19T09:12:44Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Шанигін А. В., Коневщинська Ю. А. Харчові звички студентів та їх вплив на загальне здоров’я // The Future of Scientific Discoveries: New Trends and Technologies. – 2024. – С. 181–182. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-8427-37-5 | |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/16123 | |
dc.description.abstract | Харчові звички є важливими для загального здоров'я студентів, впливаючи на їх енергію, розумову працездатність, стресостійкість та загальне самопочуття. Під час навчання здобувачі часто підлаштовують свій раціон під графік занять, що може призвести до незбалансованого харчування і погіршення здоров'я. Це може спричинити розвиток хронічних захворювань, таких як ожиріння, діабет та серцево-судинні захворювання. Регулярне вживання фаст-фуду і солодких напоїв пов'язане з погіршенням когнітивних функцій та підвищеним ризиком депресії. Дослідження харчових звичок студентів допоможе розробити ефективні рекомендації, спрямовані на поліпшення їхнього раціону, зниження ризиків розвитку хронічних захворювань та підвищення рівня здоров'я. Це має велике значення для підтримання здоров'я молодого покоління. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | Харчові звички | uk_UA |
dc.subject | Профілактика | uk_UA |
dc.subject | громадське здоров'я | uk_UA |
dc.title | Харчові звички студентів та їх вплив на загальне здоров’я | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |