Харчові звички студентів та їх вплив на загальне здоров’я

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шанигін, А. В.
dc.contributor.author Коневщинська, Ю. А.
dc.date.accessioned 2024-11-19T09:12:44Z
dc.date.available 2024-11-19T09:12:44Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Шанигін А. В., Коневщинська Ю. А. Харчові звички студентів та їх вплив на загальне здоров’я // The Future of Scientific Discoveries: New Trends and Technologies. – 2024. – С. 181–182. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-617-8427-37-5
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/16123
dc.description.abstract Харчові звички є важливими для загального здоров'я студентів, впливаючи на їх енергію, розумову працездатність, стресостійкість та загальне самопочуття. Під час навчання здобувачі часто підлаштовують свій раціон під графік занять, що може призвести до незбалансованого харчування і погіршення здоров'я. Це може спричинити розвиток хронічних захворювань, таких як ожиріння, діабет та серцево-судинні захворювання. Регулярне вживання фаст-фуду і солодких напоїв пов'язане з погіршенням когнітивних функцій та підвищеним ризиком депресії. Дослідження харчових звичок студентів допоможе розробити ефективні рекомендації, спрямовані на поліпшення їхнього раціону, зниження ризиків розвитку хронічних захворювань та підвищення рівня здоров'я. Це має велике значення для підтримання здоров'я молодого покоління. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.subject Харчові звички uk_UA
dc.subject Профілактика uk_UA
dc.subject громадське здоров'я uk_UA
dc.title Харчові звички студентів та їх вплив на загальне здоров’я uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу