Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Немченко, В. В. | ua |
dc.contributor.author | Немченко, Г. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-05-27T10:09:57Z | |
dc.date.available | 2024-05-27T10:09:57Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Немченко В. В. Управління харчовими підприємствами: екологічні ризики / В. В. Немченко, Г. В. Немченко // 80 наук. конф. викладачів академії, 7–8 травня 2020 року, Одеса: збірник тез доп. – Одеса, 2020. – С. 344–345. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15371 | |
dc.description.abstract | Існує безліч ризиків, перед якими стикаються сучасні підприємці в управлінні власними компаніями. Управління ж харчовими підприємствами має свої особливості, оскільки в даному випадку перед підприємством стоїть жорстка відповідальність, оскільки вони забезпечують продовольчу безпеку – одну із важливих функцій держави. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | харчові підприємства | uk_UA |
dc.subject | екологічні ризики | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.title | Управління харчовими підприємствами: екологічні ризики | uk_UA |
dc.type | Article | en |