Управління харчовими підприємствами: екологічні ризики

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Немченко, В. В. ua
dc.contributor.author Немченко, Г. В. ua
dc.date.accessioned 2024-05-27T10:09:57Z
dc.date.available 2024-05-27T10:09:57Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Немченко В. В. Управління харчовими підприємствами: екологічні ризики / В. В. Немченко, Г. В. Немченко // 80 наук. конф. викладачів академії, 7–8 травня 2020 року, Одеса: збірник тез доп. – Одеса, 2020. – С. 344–345. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15371
dc.description.abstract Існує безліч ризиків, перед якими стикаються сучасні підприємці в управлінні власними компаніями. Управління ж харчовими підприємствами має свої особливості, оскільки в даному випадку перед підприємством стоїть жорстка відповідальність, оскільки вони забезпечують продовольчу безпеку – одну із важливих функцій держави. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject харчові підприємства uk_UA
dc.subject екологічні ризики uk_UA
dc.subject управління uk_UA
dc.subject продовольча безпека uk_UA
dc.title Управління харчовими підприємствами: екологічні ризики uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу