dc.contributor.author |
Немченко, В. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Немченко, Г. В. |
ua |
dc.date.accessioned |
2024-05-27T10:09:57Z |
|
dc.date.available |
2024-05-27T10:09:57Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Немченко В. В. Управління харчовими підприємствами: екологічні ризики / В. В. Немченко, Г. В. Немченко // 80 наук. конф. викладачів академії, 7–8 травня 2020 року, Одеса: збірник тез доп. – Одеса, 2020. – С. 344–345. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15371 |
|
dc.description.abstract |
Існує безліч ризиків, перед якими стикаються сучасні підприємці в управлінні власними компаніями. Управління ж харчовими підприємствами має свої особливості, оскільки в даному випадку перед підприємством стоїть жорстка відповідальність, оскільки вони забезпечують продовольчу безпеку – одну із важливих функцій держави. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
харчові підприємства |
uk_UA |
dc.subject |
екологічні ризики |
uk_UA |
dc.subject |
управління |
uk_UA |
dc.subject |
продовольча безпека |
uk_UA |
dc.title |
Управління харчовими підприємствами: екологічні ризики |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |