Методологія наукових досліджень управління інноваційними проектами харчових підприємств

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Немченко, В. В. ua
dc.contributor.author Немченко, Г. В. ua
dc.date.accessioned 2024-04-30T07:26:14Z
dc.date.available 2024-04-30T07:26:14Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Немченко В. В. Методологія наукових досліджень управління інноваційними проектами харчових підприємств / В. В. Немченко, Г. В. Немченко // 81 нваукова конференція викладачів академії, 27–30 квітня 2021 р., Одеса: збірник тез доповідей. – Одеса, 2021. – С. 279–280. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15164
dc.description.abstract 2020 рік змусив багатьох підприємців передивитись власний бізнес, шлях його управління, перспективи і напрями розвитку. Криза, яку спричинив COVID-19, підштовхнула бізнес до активного залучення у технології, відбулося чимале зростання попиту на дистанційні послуги, для того щоб мінімізувати ризики захворювання, у тому числі. Людський ресурс поки що неможливо повністю виключити, однак, зараз бізнес ще більше орієнткється на інноваційні технології, які можливо впроваджувати у власній діяльності. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject наукові дослідження uk_UA
dc.subject методологія uk_UA
dc.subject інноваційні проекти uk_UA
dc.subject харчові підприємства uk_UA
dc.title Методологія наукових досліджень управління інноваційними проектами харчових підприємств uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу