Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Немченко, Г. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-04-26T06:03:31Z | |
dc.date.available | 2024-04-26T06:03:31Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Немченко Г. В. Агровиробництво в Україні: основні проблеми і можливості їх вирішення / Г. В. Немченко // Сучасні тенденції розвитку світової економіки: нові виклики та проблеми: VI Міжнар. наук.-практ. конф., 19 квітня 2019 р., Одеса: матер. – Одеса, 2019. – С. 156–158. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15146 | |
dc.description.abstract | Особливість харчових підприємств полягає у тому, що вони забезпечують продовольчу безпеку країни, регіонів, окремої сім’ї та людини, приймають участь у відтворенні повноцінної робочої сили. Якісне, раціональне харчування зменшує захворюваність, смертність, сприяє продовженню тривалості життя, добробуту населення, розвитку творчих здібностей людини, розвитку інтелектуального капіталу і зростанню ВВП. Нині недостатньо високий рівень життя населення України не сприяє раціональному природокористуванню і загрожує виробництву якісної харчової продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | агровиробництво | uk_UA |
dc.subject | Україна | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека країни | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.title | Агровиробництво в Україні: основні проблеми і можливості їх вирішення | uk_UA |
dc.type | Article | en |