Агровиробництво в Україні: основні проблеми і можливості їх вирішення

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Немченко, Г. В. ua
dc.date.accessioned 2024-04-26T06:03:31Z
dc.date.available 2024-04-26T06:03:31Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Немченко Г. В. Агровиробництво в Україні: основні проблеми і можливості їх вирішення / Г. В. Немченко // Сучасні тенденції розвитку світової економіки: нові виклики та проблеми: VI Міжнар. наук.-практ. конф., 19 квітня 2019 р., Одеса: матер. – Одеса, 2019. – С. 156–158. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15146
dc.description.abstract Особливість харчових підприємств полягає у тому, що вони забезпечують продовольчу безпеку країни, регіонів, окремої сім’ї та людини, приймають участь у відтворенні повноцінної робочої сили. Якісне, раціональне харчування зменшує захворюваність, смертність, сприяє продовженню тривалості життя, добробуту населення, розвитку творчих здібностей людини, розвитку інтелектуального капіталу і зростанню ВВП. Нині недостатньо високий рівень життя населення України не сприяє раціональному природокористуванню і загрожує виробництву якісної харчової продукції. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject агровиробництво uk_UA
dc.subject Україна uk_UA
dc.subject продовольча безпека країни uk_UA
dc.subject раціональне харчування uk_UA
dc.title Агровиробництво в Україні: основні проблеми і можливості їх вирішення uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу