Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Немченко, Г. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-04-25T12:46:42Z | |
dc.date.available | 2024-04-25T12:46:42Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Немченко Г. В. Створення фонду підтримки харчової промисловості, як основа зміцнення економіки / Г. В. Немченко // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття: VII Міжнар. наук.-практ. конф. 15–16 жовтня 2019 р., Одеса: матер. – Одеса: Одеська національна академія харчових технологій, 2019. – С. 162–164. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15144 | |
dc.description.abstract | Значну частку у бюджеті населення України займають продукти харчування. Тому, промисловість має забезпечувати населення якісними харчовими продуктами, а також, зробити їх доступними для усіх верств населення. У цих умовах, тільки кредитування недостатньо для стрімкого розвитку та зниження цін на продукцію харчової промисловості. Для вирішення цієї проблеми, пропонується створення регіонального фонду підтримки харчової промисловості (далі скорочено ФПХП), який буде стимулювати виробництво і споживання екологічної продукції, впровадження інноваційних технологій, допоможе реконструювати, модернізувати, а в деяких випадках перепрофілювати підприємства, надаючи їм допомогу (пільги, дотації, субвенції). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | фонд підтримки | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | основа зміцнення економіки | uk_UA |
dc.subject | якісні харчові продукти | uk_UA |
dc.title | Створення фонду підтримки харчової промисловості, як основа зміцнення економіки | uk_UA |
dc.type | Article | en |