Створення фонду підтримки харчової промисловості, як основа зміцнення економіки

Show simple item record

dc.contributor.author Немченко, Г. В. ua
dc.date.accessioned 2024-04-25T12:46:42Z
dc.date.available 2024-04-25T12:46:42Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Немченко Г. В. Створення фонду підтримки харчової промисловості, як основа зміцнення економіки / Г. В. Немченко // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття: VII Міжнар. наук.-практ. конф. 15–16 жовтня 2019 р., Одеса: матер. – Одеса: Одеська національна академія харчових технологій, 2019. – С. 162–164. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15144
dc.description.abstract Значну частку у бюджеті населення України займають продукти харчування. Тому, промисловість має забезпечувати населення якісними харчовими продуктами, а також, зробити їх доступними для усіх верств населення. У цих умовах, тільки кредитування недостатньо для стрімкого розвитку та зниження цін на продукцію харчової промисловості. Для вирішення цієї проблеми, пропонується створення регіонального фонду підтримки харчової промисловості (далі скорочено ФПХП), який буде стимулювати виробництво і споживання екологічної продукції, впровадження інноваційних технологій, допоможе реконструювати, модернізувати, а в деяких випадках перепрофілювати підприємства, надаючи їм допомогу (пільги, дотації, субвенції). uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject фонд підтримки uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.subject основа зміцнення економіки uk_UA
dc.subject якісні харчові продукти uk_UA
dc.title Створення фонду підтримки харчової промисловості, як основа зміцнення економіки uk_UA
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account