Короткий опис (реферат):
На сучасному етапі пандемічної кризи, яка призводить до реорганізації усього світового господарства, найважливішим вважається швидка адаптація та визначення пріоритетів подальшого розвитку перспективних галузей економіки. Харчова промисловість та її складова – виробництво кондитерської продукції, входить до п’ятірки галузей України, які за результатами 2020 року
показали позитивну динаміку виробництва + 6 %, займає четверте місце за показником позитивної динаміки після хімічної, фармацевтичної галузі та ритейлу. Це спонукає підприємства харчової галузі інвестувати у розвиток технологій та модернізацію виробничих потужностей. В результаті реалізації інноваційної стратегії народжуються нові види продукції, орієнтовані на споживача, зростає якість продукту завдяки удосконаленню технології виробництва, оптимізується система ціноутворення через покращення процесів постачання та збуту, зростає рівень рентабельності діяльності через вдосконалення системи фінансового менеджменту.