Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кусик, Н. Л. | ua |
dc.contributor.author | Бєлєва, Е. С. | ua |
dc.date.accessioned | 2023-12-01T13:29:18Z | |
dc.date.available | 2023-12-01T13:29:18Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Кусик Н. Л. Методичні підходи до аудиту якості готельних послуг / Н. Л. Кусик, Е. С. Бєлєва // 74-а звіт. Наук. конф. професорсько-викладацького складу і наук. працівників економіко-правового факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова, 27–29 лист. 2019 р., Одеса: матер. – Одеса : Фенікс, 2019. – С. 160–163. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14264 | |
dc.description.abstract | Важливим пріоритетом професіоналізації менеджменту в Україні є наближення до європейських стандартів адміністрування. Менеджмент готельної діяльності передбачає не тільки чітку визначеність і детермінованість його компетенцій, але й наявність чіткого механізму їх реалізації у практичній діяльності, що виражається в певних діях, управлінських стратегіях та реалізації функціонального апарату. Специфіка менеджменту готельного підприємства, як особливого виду діяльності, полягає в тому, що його ефективність залежить від уміння працювати з людьми, організовувати їх на виконання конкретних управлінських рішень, отримувати і доводити необхідну інформацію, встановлювати контакти. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | методичний підход | uk_UA |
dc.subject | аудит | uk_UA |
dc.subject | готельні послуги | uk_UA |
dc.subject | програма аудиту | uk_UA |
dc.title | Методичні підходи до аудиту якості готельних послуг | uk_UA |
dc.type | Article | en |