Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бабієнко, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Мокієнко, А. В. | uk |
dc.contributor.author | Babienko, V. V. | en |
dc.contributor.author | Mokienko, A. V. | en |
dc.date.accessioned | 2023-10-27T06:58:41Z | |
dc.date.available | 2023-10-27T06:58:41Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Бабієнко В. В., Мокієнко А. В. Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідейVІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 28–29 вересня 2023 р.). Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. С. 70–71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14031 | |
dc.description.abstract | Аналіз даних літератури показав обмеженість досліджень щодо визначення вмісту магнію в оброблених продуктах харчування. Це не дозволяє з’ясувати рівні втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів, що дозволить зробити висновок стосовно істинного вмісту магнію, який надходить в організм. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | кулінарна обробка | uk_UA |
dc.subject | магній | uk_UA |
dc.subject | вміст магнію в готових стравах | uk_UA |
dc.title | Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах | uk_UA |
dc.title.alternative | Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes | en |
dc.type | Article | en |