Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бабієнко, В. В. uk
dc.contributor.author Мокієнко, А. В. uk
dc.contributor.author Babienko, V. V. en
dc.contributor.author Mokienko, A. V. en
dc.date.accessioned 2023-10-27T06:58:41Z
dc.date.available 2023-10-27T06:58:41Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Бабієнко В. В., Мокієнко А. В. Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідейVІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 28–29 вересня 2023 р.). Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. С. 70–71. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14031
dc.description.abstract Аналіз даних літератури показав обмеженість досліджень щодо визначення вмісту магнію в оброблених продуктах харчування. Це не дозволяє з’ясувати рівні втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів, що дозволить зробити висновок стосовно істинного вмісту магнію, який надходить в організм. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject харчові продукти uk_UA
dc.subject кулінарна обробка uk_UA
dc.subject магній uk_UA
dc.subject вміст магнію в готових стравах uk_UA
dc.title Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах uk_UA
dc.title.alternative Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes en
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу