Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бабієнко, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Мокієнко, А. В. | uk |
dc.contributor.author | Babienko, V. V. | en |
dc.contributor.author | Mokienko, A. V. | en |
dc.date.accessioned | 2023-10-26T11:22:44Z | |
dc.date.available | 2023-10-26T11:22:44Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Бабієнко В. В., Мокієнко А. В. Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідейVІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 28–29 вересня 2023 р.).Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. С.58–89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14029 | |
dc.description.abstract | Діоксид хлору успішно використовується у багатьох галузях харчової промисловості, де виникає потреба надійної дезінфекції технологічного обладнання. Зокрема дезінфекції охолоджувальної води для миття тари продовольства, миття тари для харчових продуктів та напоїв, дезінфекція води під час виробництва заморожених харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | діоксид хлору | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловость | uk_UA |
dc.subject | дезінфекція | uk_UA |
dc.title | Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Justification of usage perspectives chlorine dioxide in the food industry | en |
dc.type | Article | en |