Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бабієнко, В. В. uk
dc.contributor.author Мокієнко, А. В. uk
dc.contributor.author Babienko, V. V. en
dc.contributor.author Mokienko, A. V. en
dc.date.accessioned 2023-10-26T11:22:44Z
dc.date.available 2023-10-26T11:22:44Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Бабієнко В. В., Мокієнко А. В. Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідейVІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 28–29 вересня 2023 р.).Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. С.58–89. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14029
dc.description.abstract Діоксид хлору успішно використовується у багатьох галузях харчової промисловості, де виникає потреба надійної дезінфекції технологічного обладнання. Зокрема дезінфекції охолоджувальної води для миття тари продовольства, миття тари для харчових продуктів та напоїв, дезінфекція води під час виробництва заморожених харчових продуктів. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject діоксид хлору uk_UA
dc.subject харчова промисловость uk_UA
dc.subject дезінфекція uk_UA
dc.title Обгрунтування перспектив використання діоксиду хлору в харчовій промисловості uk_UA
dc.title.alternative Justification of usage perspectives chlorine dioxide in the food industry en
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу