Гігієнічна оцінка вмісту аргініну у раціоні харчування дітей та підлітків південного регіону України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ватан, М. uk
dc.contributor.author Шлапак, А. uk
dc.contributor.author Шанигін, А. uk
dc.contributor.author Шейх Алі, Д. uk
dc.date.accessioned 2023-06-28T08:58:53Z
dc.date.available 2023-06-28T08:58:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Ватан М. М., Шлапак А. О., Шанигін А. В., Шейх Алі Д. Х. Гігієнічна оцінка вмісту аргініну у раціоні харчування дітей та підлітків південного регіону України / М.М. Ватан, А.О. Шлапак, А.В. Шанигін, Д.Х. Шейх Алі // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 95-річчю з дня народження Л. В. Прокопової. Одеса, 27–28 квітня 2023 року : тези доп. — Електронне видання. — Одеса : ОНМедУ, 2023. — 91-92 с. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-966-443-122-1
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13265
dc.description.abstract Аргінін — незамінна амінокислота (АК), яка має значимий біохімічний та біологічний вплив в організмі людини: забезпечує ефективність лізосомально-кілінгової системи, приймає участь в регуляції проліферації, є субстратом для синтезу монооксиду азоту (NO). стимулює синтез соматотропного гормону uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject Гігієнічна оцінка uk_UA
dc.subject Аргінін uk_UA
dc.subject Раціон харчування uk_UA
dc.subject Діти uk_UA
dc.subject Населення України uk_UA
dc.title Гігієнічна оцінка вмісту аргініну у раціоні харчування дітей та підлітків південного регіону України uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу