Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Борщ, В. І. | uk_UA |
dc.contributor.author | Тімкова, О. С. | uk_UA |
dc.date.accessioned | 2023-03-29T08:11:17Z | |
dc.date.available | 2023-03-29T08:11:17Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Борщ В. І. Науково-методичні засади управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанної діяльності / В. І. Борщ, О. С. Тімкова // Інноваційна економіка: теоретичні та практичні аспекти: монографія. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. – Вип. 4. – С. 318–327. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12346 | |
dc.description.abstract | Дуже важливе місце на підприємствах готельно-ресторанної діяльності займає питання якості. Без якісного обслуговування готель не здатний досягти своїх головних цілей. Історія розвитку різних готельних корпорацій і мереж, як правило, свідчить про те, що отримання прибутку є результатом надання послуг високої якості. Перед готелем стоїть завдання надання і підтримки якості обслуговування на належному рівні, своєчасного усунення недоліків у наданні послуг, розробки стратегії поліпшення обслуговування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | управління якістю послуг | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельно-ресторанної діяльності | uk_UA |
dc.subject | питання якості | uk_UA |
dc.subject | стратегія поліпшення обслуговування | uk_UA |
dc.title | Науково-методичні засади управління якістю послуг на підприємствах готельно-ресторанної діяльності | uk_UA |
dc.type | Article | en |