Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Колдорар, А. Д. uk_UA
dc.contributor.author Мартинюк, О. А. uk_UA
dc.date.accessioned 2023-03-27T09:18:33Z
dc.date.available 2023-03-27T09:18:33Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Колдорар А. Д. Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу / А. Д. Колдорар, О. А. Мартинюк // Авіація, промисловість, суспільство: II Міжнар. наук.-практ. конф., 12 трав. 2021, м. Кременчук (МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. Льотний коледж): матер. – Харків : ХНУВС, 2021. – Ч. 2. – С. 388–391. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12316
dc.description.abstract Сучасний стан господарювання вітчизняних підприємств готельноресторанного господарства характеризується нестійкими тенденціями розвитку, що в основному обумовлюється сезонними коливаннями попиту і неможливістю створення запасів специфічного продукту – готельної послуги, зростанням цін на послуги та недостатнім рівнем якості обслуговування при невисокій елестатичності попиту за ціною, організаційним консерватизмом процесу управління. За останні роки завантаження підприємств готельного господарства України не перевищувало 25% пропускної спроможності; питома вага збиткових підприємств у загальній кількості готельних господарств становила близько 30%, майже 80% потребують модернізації, автоматизації, комп’ютеризації [2]. Ситуація ускладняється також нестабільністю зовнішнього середовища, неузгодженістю процесів, які відбуваються всередині підприємств, неадекватним ринковим вимогам управлінням господарською діяльністю. Для забезпечення ефективного функціонування підприємств готельного господарства необхідним є обґрунтування стратегій їх розвитку із врахуванням передового світового досвіду та успішної практики вітчизняних підприємствлідерів. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject готельно-ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject стратегія управління підприємствами uk_UA
dc.subject стратегічне мислення uk_UA
dc.subject втілення новаторських ідей uk_UA
dc.title Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу