dc.contributor.author |
Сущук, Н. А. |
ua |
dc.contributor.author |
Кузнєцова, В. Ю. |
ua |
dc.contributor.author |
Кисличенко, В. С. |
ua |
dc.date.accessioned |
2021-09-07T07:10:15Z |
|
dc.date.available |
2021-09-07T07:10:15Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Сущук Н. А. Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок / Н. А. Сущук, В. Ю. Кузнєцова, В. С. Кисличенко // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 219–220. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/9969 |
|
dc.description.abstract |
В природі не існує продуктів, які містили б усі необхідні для людини речовини. Тільки комбінації різноманітних продуктів у щоденному раціоні забезпечують організм широким спектром необхідних поживних речовин. Але сьогодення свідчить про недосконалість типового раціону харчування людини. Це виявляється зміною в структурі та якості харчових продуктів у різних груп населення, які відбуваються за рахунок зниження споживання найбільш корисних продуктів та збільшення калорійності їжі шляхом
споживання надмірної кількості вуглеводів та жирів. Останнім часом у всьому світі велика увага приділяється дієтичним добавкам лікувальнопрофілактичного призначення, які отримують з рослинної, тваринної або мінеральної сировини, які компенсують нестачу поживних речовин в організмі людини. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
вичавка смородини чорної |
uk_UA |
dc.subject |
дієтичні добавки |
uk_UA |
dc.subject |
комплекс фенольних сполук |
uk_UA |
dc.subject |
поліненасичені жирні кислоти |
uk_UA |
dc.title |
Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |