Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сущук, Н. А. ua
dc.contributor.author Кузнєцова, В. Ю. ua
dc.contributor.author Кисличенко, В. С. ua
dc.date.accessioned 2021-09-07T07:10:15Z
dc.date.available 2021-09-07T07:10:15Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Сущук Н. А. Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок / Н. А. Сущук, В. Ю. Кузнєцова, В. С. Кисличенко // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 219–220. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/9969
dc.description.abstract В природі не існує продуктів, які містили б усі необхідні для людини речовини. Тільки комбінації різноманітних продуктів у щоденному раціоні забезпечують організм широким спектром необхідних поживних речовин. Але сьогодення свідчить про недосконалість типового раціону харчування людини. Це виявляється зміною в структурі та якості харчових продуктів у різних груп населення, які відбуваються за рахунок зниження споживання найбільш корисних продуктів та збільшення калорійності їжі шляхом споживання надмірної кількості вуглеводів та жирів. Останнім часом у всьому світі велика увага приділяється дієтичним добавкам лікувальнопрофілактичного призначення, які отримують з рослинної, тваринної або мінеральної сировини, які компенсують нестачу поживних речовин в організмі людини. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject вичавка смородини чорної uk_UA
dc.subject дієтичні добавки uk_UA
dc.subject комплекс фенольних сполук uk_UA
dc.subject поліненасичені жирні кислоти uk_UA
dc.title Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу