Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сущук, Н. А. | ua |
dc.contributor.author | Кузнєцова, В. Ю. | ua |
dc.contributor.author | Кисличенко, В. С. | ua |
dc.date.accessioned | 2021-09-07T07:10:15Z | |
dc.date.available | 2021-09-07T07:10:15Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Сущук Н. А. Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок / Н. А. Сущук, В. Ю. Кузнєцова, В. С. Кисличенко // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 219–220. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/9969 | |
dc.description.abstract | В природі не існує продуктів, які містили б усі необхідні для людини речовини. Тільки комбінації різноманітних продуктів у щоденному раціоні забезпечують організм широким спектром необхідних поживних речовин. Але сьогодення свідчить про недосконалість типового раціону харчування людини. Це виявляється зміною в структурі та якості харчових продуктів у різних груп населення, які відбуваються за рахунок зниження споживання найбільш корисних продуктів та збільшення калорійності їжі шляхом споживання надмірної кількості вуглеводів та жирів. Останнім часом у всьому світі велика увага приділяється дієтичним добавкам лікувальнопрофілактичного призначення, які отримують з рослинної, тваринної або мінеральної сировини, які компенсують нестачу поживних речовин в організмі людини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | вичавка смородини чорної | uk_UA |
dc.subject | дієтичні добавки | uk_UA |
dc.subject | комплекс фенольних сполук | uk_UA |
dc.subject | поліненасичені жирні кислоти | uk_UA |
dc.title | Вичавка смородини чорної як перспективне джерело отримання дієтичних добавок | uk_UA |
dc.type | Article | en |