Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Фізор, Н. С. | ua |
dc.contributor.author | Образенко, М. С. | ua |
dc.contributor.author | Бєглая, В. С. | ua |
dc.date.accessioned | 2021-02-02T06:42:14Z | |
dc.date.available | 2021-02-02T06:42:14Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Фізор Н. С. Досвід організації самостійної роботи студентів та оцінка її ефективності / Н. С. Фізор, М. С. Образенко, В. С. Бєглая // Здобутки клінічної та експериментальної медицини: підсумкова LIX наук.-практ. конф., 15 червня 2016 р., Тернопіль: матер. – Тернопіль: ТДМУ «Укрмедкнига», 2016. – С. 200–201. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/8712 | |
dc.description.abstract | Сучасний навчальний процес складається не лише з аудиторних занять він охоплює і самостійну роботу студентів. Суттєвою проблемою визначення якості підготовки фахівців є об’єктивне оцінювання результатів навчання. Однією з найважливіших умов ефективності самостійної роботи студентів є її контроль. Під час проведення практичних занять ми застосовуємо різноманітні методи контролю – це способи діяльності викладача і студентів, у ході яких виявляються якість засвоєння навчального матеріалу та оволодіння студентами необхідними знаннями, уміннями і навичками. Викладач вибирає метод контролю у відповідності зі змістом, формою, видом контролю. Усне опитування дозволяє оцінити знання студента, вміння логічно будувати відповідь. Письмове опитування дозволяє об’єктивно оцінити відповіді студентів, заощадити час викладача у процесі аудиторних занять, зберегти об’єктивний характер оцінювання, тому що викладач не враховує індивідуальні особливості студентів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | самостійна робота студентів | uk_UA |
dc.subject | об’єктивне оцінювання результатів навчання | uk_UA |
dc.subject | практичні заняття | uk_UA |
dc.subject | метод контролю | uk_UA |
dc.title | Досвід організації самостійної роботи студентів та оцінка її ефективності | uk_UA |
dc.type | Article | en |