Виявлення факторів, що сприяють розвитку атопічного дерматиту у дітей

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Нікулеску, А. С. ua
dc.contributor.author Черниш, С. Б. ua
dc.date.accessioned 2020-12-31T07:31:55Z
dc.date.available 2020-12-31T07:31:55Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Нікулеску А. С. Виявлення факторів, що сприяють розвитку атопічного дерматиту у дітей / А. С. Нікулеску, С. Б. Черниш // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини: ІV Міжнар. наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених, 21–22 квітня 2016 р., м. Суми: збірник тез доповідей. – Суми: СумДУ, 2016. – Т.2. – С. 196. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/8523
dc.description.abstract Вплив харчової алергії (ХА) на ризик розвитку атопічного дерматиту (АД) у дітей є актуальною проблемою сучасної педіатрії. ХА у дітей раннього віку найчастіше обумовлена алергією до білка коров’ячого молока. Встановлено, що у 80–85% дітей з ХА до трьох років формується алергічна толерантність до білка коров’ячого молока. Проте, у певного відсотка дітей ХА є дебютом АД. Мета і завдання дослідження: Проаналізувати вплив факторів, які впливають на розвиток АД у дітей. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject харчова алергія uk_UA
dc.subject атопічний дерматит uk_UA
dc.subject білок коров’ячого молока uk_UA
dc.subject food allergy en
dc.subject atopic dermatitis en
dc.subject cow's milk protein en
dc.subject пищевая аллергия ru
dc.subject атопический дерматит ru
dc.subject белок коровьего молока ru
dc.title Виявлення факторів, що сприяють розвитку атопічного дерматиту у дітей uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу