Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Нікулеску, А. С. | ua |
dc.contributor.author | Черниш, С. Б. | ua |
dc.date.accessioned | 2020-12-31T07:31:55Z | |
dc.date.available | 2020-12-31T07:31:55Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Нікулеску А. С. Виявлення факторів, що сприяють розвитку атопічного дерматиту у дітей / А. С. Нікулеску, С. Б. Черниш // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини: ІV Міжнар. наук.-практ. конф. студентів та молодих вчених, 21–22 квітня 2016 р., м. Суми: збірник тез доповідей. – Суми: СумДУ, 2016. – Т.2. – С. 196. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/8523 | |
dc.description.abstract | Вплив харчової алергії (ХА) на ризик розвитку атопічного дерматиту (АД) у дітей є актуальною проблемою сучасної педіатрії. ХА у дітей раннього віку найчастіше обумовлена алергією до білка коров’ячого молока. Встановлено, що у 80–85% дітей з ХА до трьох років формується алергічна толерантність до білка коров’ячого молока. Проте, у певного відсотка дітей ХА є дебютом АД. Мета і завдання дослідження: Проаналізувати вплив факторів, які впливають на розвиток АД у дітей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | харчова алергія | uk_UA |
dc.subject | атопічний дерматит | uk_UA |
dc.subject | білок коров’ячого молока | uk_UA |
dc.subject | food allergy | en |
dc.subject | atopic dermatitis | en |
dc.subject | cow's milk protein | en |
dc.subject | пищевая аллергия | ru |
dc.subject | атопический дерматит | ru |
dc.subject | белок коровьего молока | ru |
dc.title | Виявлення факторів, що сприяють розвитку атопічного дерматиту у дітей | uk_UA |
dc.type | Article | en |