Взаємозв’язок допоміжних інгредієнтів у сучасному дизайні таблетованих препаратів прямого пресування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мельник, О. А. ua
dc.date.accessioned 2020-10-27T08:20:06Z
dc.date.available 2020-10-27T08:20:06Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Мельник О. А. Взаємозв’язок допоміжних інгредієнтів у сучасному дизайні таблетованих препаратів прямого пресування / О. А. Мельник // Медицина ХХІ століття: перспективні та пріоритетні напрями наукових досліджень: міжнар. наук.-практ. конф., 24–25 липня 2020 р., Дніпро: збірник матер. – Дніпро: Організація наукових медичних досліджень «Salutem», 2020. – С. 111–118. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/8128
dc.description.abstract Насьогодні метод прямого пресування таблетованих форм є найбільш економічно привабливий. Оптимальний склад і технологію таблеток можливо визначити тільки після дослідження фізико-хімічних, кристалографічних та фармако-технологічних властивостей інгредієнтів. Ці властивості тісно пов’язані між собою і впливають на процес пресування і отримання якісних таблеток. Форма кристалів впливає на механічні властивості лікарських речовин такі як сипучість, здатність змішуватися з допоміжними речовинами, а також на біодоступність, стабільність і є важливою характеристикою. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject метод прямого пресування таблетованих форм uk_UA
dc.subject допоміжні інгридієнти uk_UA
dc.subject форма кристалів uk_UA
dc.subject мікрокристалічна целюлоза uk_UA
dc.title Взаємозв’язок допоміжних інгредієнтів у сучасному дизайні таблетованих препаратів прямого пресування uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу