dc.contributor.author |
Кононенко, В. В. |
|
dc.contributor.author |
Непорада, В. П. |
|
dc.contributor.author |
Непорада, Н. В. |
|
dc.contributor.author |
Kononenko, V. V. |
|
dc.contributor.author |
Neporada, V. P. |
|
dc.contributor.author |
Neporada, N. V. |
|
dc.date.accessioned |
2020-01-29T13:25:33Z |
|
dc.date.available |
2020-01-29T13:25:33Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.citation |
Кононенко В. В., Непорада В. П., Непорада Н. В. Про надзвичайні стани, що спричинені харчовими отруєннями // Вісник морської медицини. 2013. № 4. C. 67–68. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/6319 |
|
dc.description.abstract |
Кінець XX та початок XXI століть відзначилися різким зростанням надзвичайних
станів спричинених біологічними чинниками. Мова йде про спалахи харчових отруєнь
(токсико-інфекцій) в організованих дитячих колективах, на весіллях, під час проводів в
армію та інших заходах у нашому суспільстві, пов'язаних з масовим споживанням м'ясної,
вуглеводної, овочевої їжі попередньо заготовленої з контамінованої сировини збудниками
харчових отруєнь. Страви інфікуються також при їх приготуванні. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.subject |
food-borne intoxication |
uk_UA |
dc.subject |
first medical aid |
uk_UA |
dc.title |
Про надзвичайні стани, що спричинені харчовими отруєннями |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Extreem situations caused by food poisonings |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |