Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Анісімов, В. Ю. | ua |
dc.contributor.author | Гельмбольдт, В. А. | ua |
dc.contributor.author | Половко, Н. П. | ua |
dc.contributor.author | Стрілець, О. П. | ua |
dc.date.accessioned | 2019-12-13T08:29:10Z | |
dc.date.available | 2019-12-13T08:29:10Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації / В. Ю. Анісімов, В. А. Гельмбольдт, Н. П. Половко, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 10–12. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/6111 | |
dc.description.abstract | Забезпечення мікробіологічної чистоти лікарських засобів в процесі зберігання є обов’язковою умовою розробки препаратів. Визначити ефективність консервуючої дії натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації. Встановлено, що зразки з вмістом 0,3 та 0,5% натрію бензоату є перспективними для подальших робіт зі створення карієспрофілактичних лікарських засобів, однак за ефективністю дії консервантів розроблених гелів найбільш активними із досліджуваних зразок з 0,5% натрію бензоату. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | антимікробний консервант натрію бензоату | uk_UA |
dc.subject | стоматологічний гель | uk_UA |
dc.subject | тест-мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | інокульовані зразки | uk_UA |
dc.title | Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації | uk_UA |
dc.type | Article | en |