Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації

Show simple item record

dc.contributor.author Анісімов, В. Ю. ua
dc.contributor.author Гельмбольдт, В. А. ua
dc.contributor.author Половко, Н. П. ua
dc.contributor.author Стрілець, О. П. ua
dc.date.accessioned 2019-12-13T08:29:10Z
dc.date.available 2019-12-13T08:29:10Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації / В. Ю. Анісімов, В. А. Гельмбольдт, Н. П. Половко, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 10–12. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/6111
dc.description.abstract Забезпечення мікробіологічної чистоти лікарських засобів в процесі зберігання є обов’язковою умовою розробки препаратів. Визначити ефективність консервуючої дії натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації. Встановлено, що зразки з вмістом 0,3 та 0,5% натрію бензоату є перспективними для подальших робіт зі створення карієспрофілактичних лікарських засобів, однак за ефективністю дії консервантів розроблених гелів найбільш активними із досліджуваних зразок з 0,5% натрію бензоату. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject антимікробний консервант натрію бензоату uk_UA
dc.subject стоматологічний гель uk_UA
dc.subject тест-мікроорганізми uk_UA
dc.subject інокульовані зразки uk_UA
dc.title Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації uk_UA
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account