dc.contributor.author |
Анісімов, В. Ю. |
ua |
dc.contributor.author |
Гельмбольдт, В. А. |
ua |
dc.contributor.author |
Половко, Н. П. |
ua |
dc.contributor.author |
Стрілець, О. П. |
ua |
dc.date.accessioned |
2019-12-13T08:29:10Z |
|
dc.date.available |
2019-12-13T08:29:10Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації / В. Ю. Анісімов, В. А. Гельмбольдт, Н. П. Половко, О. П. Стрілець // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – X. : Вид-во НФаУ, 2017. – Вип. 3. – С. 10–12. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/6111 |
|
dc.description.abstract |
Забезпечення мікробіологічної чистоти лікарських засобів в процесі зберігання є обов’язковою умовою розробки препаратів. Визначити ефективність консервуючої дії натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації. Встановлено, що зразки з вмістом 0,3 та 0,5% натрію бензоату є перспективними для подальших робіт зі створення карієспрофілактичних лікарських засобів, однак за ефективністю дії консервантів розроблених гелів
найбільш активними із досліджуваних зразок з 0,5% натрію бензоату. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
антимікробний консервант натрію бензоату |
uk_UA |
dc.subject |
стоматологічний гель |
uk_UA |
dc.subject |
тест-мікроорганізми |
uk_UA |
dc.subject |
інокульовані зразки |
uk_UA |
dc.title |
Визначення ефективності антимікробного консерванту натрію бензоату в складі стоматологічного гелю залежно від концентрації |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |