Дослідження жирнокислотного складу ліпідів смородини чорної

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кисличенко, В. С. uk
dc.contributor.author Сущук, Н. А. uk
dc.contributor.author Кузнєцова, В. Ю. uk
dc.contributor.author Кисличенко, В. С. ru
dc.contributor.author Сущук, Н. А. ru
dc.contributor.author Кузнецова, В. Ю. ru
dc.contributor.author Kyslychenko, V. S. en
dc.contributor.author Suschuk, N. A. en
dc.contributor.author Kuznetsova, V. Yu. en
dc.date.accessioned 2018-01-24T08:17:51Z
dc.date.available 2018-01-24T08:17:51Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Кисличенко В.С. Дослідження жирнокислотного складу ліпідів смородини чорної / В.С. Кисличенко, Н.А. Сущук, В.Ю. Кузнєцова // Фітотерапія. - 2012. - № 1. - С. 76-78. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.odmu.edu.ua:80/xmlui/handle/123456789/2206
dc.description.abstract Методом газорідинної хроматографії визначено жирнокислотний склад ліпідів листя, пагонів та вичавок смородини чорної. Ідентифіковано 11 жирних кислот, серед яких переважають ненасичені. uk_UA
dc.description.abstract Методом газожидкостной хроматографии изучен жирнокислотный состав липидов листьев, побегов и выжимок смородины черной. Идентифицировано 11 жирных кислот, среди которых преобладают ненасыщенные. ru
dc.description.abstract The content of fatty acids in leaves, flight and husks of black currant has been studied by using the gas-liquid chromatography. 11 fat acids have been identified in the plant raw material. en
dc.subject жирні кислоти uk_UA
dc.subject смородина чорна uk_UA
dc.subject жирные кислоты ru
dc.subject смородина черная ru
dc.subject fatty acids en
dc.subject black currant en
dc.title Дослідження жирнокислотного складу ліпідів смородини чорної uk_UA
dc.title.alternative Исследование жирнокислотного состава липидов смородины чёрной ru
dc.title.alternative Study of fatty acids in black currant en
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу