Кулінарні традиції козацтва як нематеріальна культурна спадщина

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Подкупко, Т. ua
dc.date.accessioned 2025-05-19T07:05:16Z
dc.date.available 2025-05-19T07:05:16Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.citation Подкупко Т. Кулінарні традиції козацтва як нематеріальна культурна спадщина / Т. Подкупко // Пам’ятки писемності та культури: вивчення, збереження, популяризація : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, Одеса, 11–12 груд. 2024 р. / Одес. нац. наук. б-ка ; упоряд. Г. М. Шпак ; відп. за вип. Л. В. Арюпіна ; ред.: Н. Г. Майданюк, І. С. Шелестович. – Одеса, 2025. – С. 255–258. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/17530
dc.description.abstract Кулінарні традиції є невід’ємною частиною національної та світової культурної спадщини, як і мова, література, мистецтво. Це цінний скарб, який треба берегти і плекати, пишатися ним. Українська кухня формувалася протягом віків, вбирала в себе та доповнювала інші кулінарії. Наразі вона відзначається різноманітністю страв, високими смаковими та поживними якостями, багатством рецептів, серед яких почесне місце посідають козацькі кулінарні традиції. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject кулінарні традиції uk_UA
dc.subject козацтво uk_UA
dc.subject нематеріальна культурна спадщина uk_UA
dc.subject Козацько-Гетьманська держава uk_UA
dc.title Кулінарні традиції козацтва як нематеріальна культурна спадщина uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу