Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Подкупко, Т. | ua |
dc.date.accessioned | 2025-05-19T07:05:16Z | |
dc.date.available | 2025-05-19T07:05:16Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Подкупко Т. Кулінарні традиції козацтва як нематеріальна культурна спадщина / Т. Подкупко // Пам’ятки писемності та культури: вивчення, збереження, популяризація : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, Одеса, 11–12 груд. 2024 р. / Одес. нац. наук. б-ка ; упоряд. Г. М. Шпак ; відп. за вип. Л. В. Арюпіна ; ред.: Н. Г. Майданюк, І. С. Шелестович. – Одеса, 2025. – С. 255–258. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/17530 | |
dc.description.abstract | Кулінарні традиції є невід’ємною частиною національної та світової культурної спадщини, як і мова, література, мистецтво. Це цінний скарб, який треба берегти і плекати, пишатися ним. Українська кухня формувалася протягом віків, вбирала в себе та доповнювала інші кулінарії. Наразі вона відзначається різноманітністю страв, високими смаковими та поживними якостями, багатством рецептів, серед яких почесне місце посідають козацькі кулінарні традиції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | кулінарні традиції | uk_UA |
dc.subject | козацтво | uk_UA |
dc.subject | нематеріальна культурна спадщина | uk_UA |
dc.subject | Козацько-Гетьманська держава | uk_UA |
dc.title | Кулінарні традиції козацтва як нематеріальна культурна спадщина | uk_UA |
dc.type | Article | en |