dc.contributor.author |
Подкупко, Т. |
ua |
dc.date.accessioned |
2025-05-19T07:05:16Z |
|
dc.date.available |
2025-05-19T07:05:16Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.citation |
Подкупко Т. Кулінарні традиції козацтва як нематеріальна культурна спадщина / Т. Подкупко // Пам’ятки писемності та культури: вивчення, збереження, популяризація : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, Одеса, 11–12 груд. 2024 р. / Одес. нац. наук. б-ка ; упоряд. Г. М. Шпак ; відп. за вип. Л. В. Арюпіна ; ред.: Н. Г. Майданюк, І. С. Шелестович. – Одеса, 2025. – С. 255–258. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/17530 |
|
dc.description.abstract |
Кулінарні традиції є невід’ємною частиною національної та світової культурної спадщини, як і мова, література, мистецтво. Це цінний скарб, який треба берегти і плекати, пишатися ним. Українська кухня формувалася протягом віків, вбирала в себе та доповнювала інші кулінарії. Наразі вона відзначається різноманітністю страв,
високими смаковими та поживними якостями, багатством рецептів, серед яких почесне місце посідають козацькі кулінарні традиції. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
кулінарні традиції |
uk_UA |
dc.subject |
козацтво |
uk_UA |
dc.subject |
нематеріальна культурна спадщина |
uk_UA |
dc.subject |
Козацько-Гетьманська держава |
uk_UA |
dc.title |
Кулінарні традиції козацтва як нематеріальна культурна спадщина |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |