Аналіз вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Еберле, Л. В. ua
dc.contributor.author Цісак, А. О. ua
dc.contributor.author Корчмар, Р. А. ua
dc.date.accessioned 2025-04-11T06:19:16Z
dc.date.available 2025-04-11T06:19:16Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Еберле Л. В. Аналіз вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus / Л. В. Еберле, А. О. Цісак, Р. А. Корчмар // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Харків, 12 квітня 2024 р.). – Електрон. дані. – X.: НФаУ, 2024. – С. 96–97. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/17288
dc.description.abstract Rubus idaeus – є одним із цінних дарів природи, що знайшли своє застосування в офіційній медицині. Цілюща малина здавна шанується, використовується в різних країнах. Селекціонери вивели численні сорти Rubus idaeus, в тому числі і ремонтантні (плодоносять протягом сезону декілька раз). Метою роботи було дослідження кількісного вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus зібраних в різних регіонах України. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject плоди Rubus idaeus uk_UA
dc.subject флаваноїди uk_UA
dc.subject різні регіони України uk_UA
dc.subject малина uk_UA
dc.title Аналіз вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу