Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Еберле, Л. В. | ua |
dc.contributor.author | Цісак, А. О. | ua |
dc.contributor.author | Корчмар, Р. А. | ua |
dc.date.accessioned | 2025-04-11T06:19:16Z | |
dc.date.available | 2025-04-11T06:19:16Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Еберле Л. В. Аналіз вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus / Л. В. Еберле, А. О. Цісак, Р. А. Корчмар // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Харків, 12 квітня 2024 р.). – Електрон. дані. – X.: НФаУ, 2024. – С. 96–97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/17288 | |
dc.description.abstract | Rubus idaeus – є одним із цінних дарів природи, що знайшли своє застосування в офіційній медицині. Цілюща малина здавна шанується, використовується в різних країнах. Селекціонери вивели численні сорти Rubus idaeus, в тому числі і ремонтантні (плодоносять протягом сезону декілька раз). Метою роботи було дослідження кількісного вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus зібраних в різних регіонах України. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | плоди Rubus idaeus | uk_UA |
dc.subject | флаваноїди | uk_UA |
dc.subject | різні регіони України | uk_UA |
dc.subject | малина | uk_UA |
dc.title | Аналіз вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus | uk_UA |
dc.type | Article | en |