dc.contributor.author |
Еберле, Л. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Цісак, А. О. |
ua |
dc.contributor.author |
Корчмар, Р. А. |
ua |
dc.date.accessioned |
2025-04-11T06:19:16Z |
|
dc.date.available |
2025-04-11T06:19:16Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Еберле Л. В. Аналіз вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus / Л. В. Еберле, А. О. Цісак, Р. А. Корчмар // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження: матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Харків, 12 квітня 2024 р.). – Електрон. дані. – X.: НФаУ, 2024. – С. 96–97. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/17288 |
|
dc.description.abstract |
Rubus idaeus – є одним із цінних дарів природи, що знайшли своє застосування в офіційній медицині. Цілюща малина здавна шанується, використовується в різних країнах. Селекціонери вивели численні сорти Rubus idaeus, в тому числі і ремонтантні (плодоносять протягом сезону декілька раз). Метою роботи було дослідження кількісного вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus зібраних в різних регіонах України. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
плоди Rubus idaeus |
uk_UA |
dc.subject |
флаваноїди |
uk_UA |
dc.subject |
різні регіони України |
uk_UA |
dc.subject |
малина |
uk_UA |
dc.title |
Аналіз вмісту флаваноїдів в плодах Rubus idaeus |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |