dc.contributor.author |
Немченко, В. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Криленко, В. І. |
ua |
dc.contributor.author |
Рудінська, О. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Князькова, В. Я. |
ua |
dc.contributor.author |
Немченко, Г. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Nemchenko, V. V. |
en |
dc.contributor.author |
Krylenko, V. I. |
en |
dc.contributor.author |
Rudinska, O. V. |
en |
dc.contributor.author |
Kniazkova, V. Ya. |
en |
dc.contributor.author |
Nemchenko, H. V. |
en |
dc.date.accessioned |
2024-11-26T14:45:14Z |
|
dc.date.available |
2024-11-26T14:45:14Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Механізм синергії громадського здоров’я, продовольчої безпеки та поведінки споживачів: роль нейромаркетингу / В. В. Немченко, В. .І. Криленко, О. В. Рудінська та ін. // Економічний вісник Дніпровської політехніки. – 2024. – № 2 – С. 123–131. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/16177 |
|
dc.description.abstract |
Результати дослідження отримані шляхом використання методів: порівняння – при дослідженні динаміки глобального показника GHI та показників глобального індексу голоду в Україні – для визначення місця України у світовому рейтингу продовольчої безпеки; загального і особливого – при встановленні зв’язку продовольчої безпеки із
системою громадського здоров’я; стандартних методів соціологічних досліджень – при дослідженні поведінки споживачів продовольчих продуктів внаслідок застосування різних методів
нейромаркетингу; структурно-логічного аналізу – при обґрунтуванні застосування методів
нейромаркетингу з метою покращення продовольчої безпеки країни та безпосереднього впливу на розвиток системи громадського здоров’я. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The results of the study were obtained by using the following methods: comparison
– when studying the dynamics of the global hunger index and the GTI in Ukraine to determine
Ukraine's place in the world food security ranking; general and specific – when establishing the
relationship between food security and the public health system; standard methods of sociological
research – when studying the behavior of food consumers as a result of the use of various neuromarketing methods; structural and logical analysis – when justifying the use of neuromarketing
methods to improve the country's food security and directly affect the development of the public
health system. |
en |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
громадське здоров’я |
uk_UA |
dc.subject |
продовольча безпека |
uk_UA |
dc.subject |
продукти харчування |
uk_UA |
dc.subject |
війна |
uk_UA |
dc.subject |
руйнація екосистеми |
uk_UA |
dc.subject |
маркетинг |
uk_UA |
dc.subject |
нейромаркетинг |
uk_UA |
dc.subject |
public health |
en |
dc.subject |
food safety |
en |
dc.subject |
food |
en |
dc.subject |
war |
en |
dc.subject |
ecosystem destruction |
en |
dc.subject |
marketing |
en |
dc.subject |
neuromarketing |
en |
dc.title |
Механізм синергії громадського здоров’я, продовольчої безпеки та поведінки споживачів: роль нейромаркетингу |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Mechanism of synergy between public health, food safety and consumer behavior: the role of neuromarketing |
en |
dc.type |
Article |
en |