Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левицький, А. П. | ua |
dc.contributor.author | Величко, В. В. | ua |
dc.contributor.author | Селіванська, І. О. | ua |
dc.contributor.author | Лапінська, А. П. | ua |
dc.contributor.author | Пупін, Т. І. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-07-18T08:18:42Z | |
dc.date.available | 2024-07-18T08:18:42Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Вплив сахарози на біосинтез жирних кислот у печінці щурів, які отримували безжировий раціон / А. П. Левицький, В. В. Величко, І. О. Селіванська та ін. // Синтез теорії і практики у навчально-методичному і клінічному забезпечені здорового способу життя: наук. конгрес з міжнар. участю, залученням молодих вчених, студентів 25 листопада 2022 р., Київ: матер. – Київ, 2022. – С. 73–74. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15671 | |
dc.description.abstract | Споживання цукру, незважаючи на його негативну роль в розвитку карієсу зубів і цукрового діабету, з кожним роком зростає. Однак біохімічні механізми його дії на організм недостатньо визначені. Мета роботи: визначити вплив сахарози на процеси біосинтезу жирних кислот в печінці щурів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | сахароза | uk_UA |
dc.subject | біосинтез жирних кислот | uk_UA |
dc.subject | печінка щурів | uk_UA |
dc.subject | безжировий раціон | uk_UA |
dc.title | Вплив сахарози на біосинтез жирних кислот у печінці щурів, які отримували безжировий раціон | uk_UA |
dc.type | Article | en |