dc.contributor.author |
Левицький, А. П. |
ua |
dc.contributor.author |
Величко, В. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Селіванська, І. О. |
ua |
dc.contributor.author |
Лапінська, А. П. |
ua |
dc.contributor.author |
Пупін, Т. І. |
ua |
dc.date.accessioned |
2024-07-18T08:18:42Z |
|
dc.date.available |
2024-07-18T08:18:42Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Вплив сахарози на біосинтез жирних кислот у печінці щурів, які отримували безжировий раціон / А. П. Левицький, В. В. Величко, І. О. Селіванська та ін. // Синтез теорії і практики у навчально-методичному і клінічному забезпечені здорового способу життя: наук. конгрес з міжнар. участю, залученням молодих вчених, студентів 25 листопада 2022 р., Київ: матер. – Київ, 2022. – С. 73–74. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15671 |
|
dc.description.abstract |
Споживання цукру, незважаючи на його негативну роль в розвитку карієсу
зубів і цукрового діабету, з кожним роком зростає. Однак біохімічні механізми
його дії на організм недостатньо визначені. Мета роботи: визначити вплив сахарози на процеси біосинтезу жирних кислот в печінці щурів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
сахароза |
uk_UA |
dc.subject |
біосинтез жирних кислот |
uk_UA |
dc.subject |
печінка щурів |
uk_UA |
dc.subject |
безжировий раціон |
uk_UA |
dc.title |
Вплив сахарози на біосинтез жирних кислот у печінці щурів, які отримували безжировий раціон |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |