Гіпоглікемічний вплив сухого екстракту чорники звичайної

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лобашова, К. Г. ua
dc.contributor.author Остапчук, К. В. ua
dc.contributor.author Аль-Надаві, Н.Д. ua
dc.contributor.author Атіфі Амін ua
dc.date.accessioned 2024-05-23T11:14:07Z
dc.date.available 2024-05-23T11:14:07Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Гіпоглікемічний вплив сухого екстракту чорники звичайної / К. Г. Лобашова, К. В. Остапчук, Н. Д. Аль-Надаві, Атіфі Амін // «Ліки – людині»: VII Міжнар. наук.-практ. конф., 21–22 березня 2024 року, Харків: матер. – Х. : НФаУ, 2024. – С. 214–215. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15345
dc.description.abstract Цукровий діабет – це сукупність метаболічних захворювань, які в усьому світі досягли масштабів пандемії. Загальновідомо, що цукровий діабет – це хвороба, якій можна запобігти, тому зниження частоти нових випадків захворювання може бути ключовою стратегією зменшення глобального впливу діабету. Відомо, що дієтотерапія – один з важливих аспектів сучасної тактики лікування цукрового діабету. Додавання у харчування препаратів на рослинній основі у значній мірі знижує ризик розвитку ускладнень захворювання, надає можливість знизити дозування синтетичних гіпоглікемічних засобів. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject гіпоглікемічний вплив uk_UA
dc.subject сухий екстракт uk_UA
dc.subject чорника звичайна uk_UA
dc.subject цукровий діабет uk_UA
dc.title Гіпоглікемічний вплив сухого екстракту чорники звичайної uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу