Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Немченко, В. В. | ua |
dc.contributor.author | Немченко, Г. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-04-30T07:26:14Z | |
dc.date.available | 2024-04-30T07:26:14Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Немченко В. В. Методологія наукових досліджень управління інноваційними проектами харчових підприємств / В. В. Немченко, Г. В. Немченко // 81 нваукова конференція викладачів академії, 27–30 квітня 2021 р., Одеса: збірник тез доповідей. – Одеса, 2021. – С. 279–280. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15164 | |
dc.description.abstract | 2020 рік змусив багатьох підприємців передивитись власний бізнес, шлях його управління, перспективи і напрями розвитку. Криза, яку спричинив COVID-19, підштовхнула бізнес до активного залучення у технології, відбулося чимале зростання попиту на дистанційні послуги, для того щоб мінімізувати ризики захворювання, у тому числі. Людський ресурс поки що неможливо повністю виключити, однак, зараз бізнес ще більше орієнткється на інноваційні технології, які можливо впроваджувати у власній діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | наукові дослідження | uk_UA |
dc.subject | методологія | uk_UA |
dc.subject | інноваційні проекти | uk_UA |
dc.subject | харчові підприємства | uk_UA |
dc.title | Методологія наукових досліджень управління інноваційними проектами харчових підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | en |