dc.contributor.author |
Немченко, Г. В. |
ua |
dc.date.accessioned |
2024-04-26T06:03:31Z |
|
dc.date.available |
2024-04-26T06:03:31Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Немченко Г. В. Агровиробництво в Україні: основні проблеми і можливості їх вирішення / Г. В. Немченко // Сучасні тенденції розвитку світової економіки: нові виклики та проблеми: VI Міжнар. наук.-практ. конф., 19 квітня 2019 р., Одеса: матер. – Одеса, 2019. – С. 156–158. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15146 |
|
dc.description.abstract |
Особливість харчових підприємств полягає у тому, що вони забезпечують
продовольчу безпеку країни, регіонів, окремої сім’ї та людини, приймають
участь у відтворенні повноцінної робочої сили. Якісне, раціональне
харчування зменшує захворюваність, смертність, сприяє продовженню
тривалості життя, добробуту населення, розвитку творчих здібностей
людини, розвитку інтелектуального капіталу і зростанню ВВП. Нині
недостатньо високий рівень життя населення України не сприяє
раціональному природокористуванню і загрожує виробництву якісної
харчової продукції. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
агровиробництво |
uk_UA |
dc.subject |
Україна |
uk_UA |
dc.subject |
продовольча безпека країни |
uk_UA |
dc.subject |
раціональне харчування |
uk_UA |
dc.title |
Агровиробництво в Україні: основні проблеми і можливості їх вирішення |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |