Проблеми управління харчовими підприємствами у контексті забезпечення здорового способу життя

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Немченко, Г. В. ua
dc.date.accessioned 2024-02-07T07:49:38Z
dc.date.available 2024-02-07T07:49:38Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Немченко Г. В. Проблеми управління харчовими підприємствами у контексті забезпечення здорового способу життя / Г. В. Немченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: XII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю: збірник матер. – Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 441–442. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14708
dc.description.abstract Проблеми формування здорового способу життя у сучасному світі є край актуальними: сьогодні, це не «віяння моди», а питання, яке пов’язане із забезпеченням продовольчої безпеки, здоров’я населення. Дослідженням і вирішенням цієї проблеми займається багато вчених, але все ж таки остаточне рішення залежить від дій із боку держави, а також діяльності підприємств. Якщо держава, з одного боку, не буде стимулювати підприємства харчової промисловості виробляти безпечну і корисну продукцію (пільгами, штрафами, соціальною рекламою), то і підприємства не будуть зацікавлені у цьому, оскільки, на жаль, для здешевлення виробництва, вигідніше використовувати дешеву і шкідливу сировину (наприклад, пальмова олія). uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject управління харчовими підприємствами uk_UA
dc.subject проблеми uk_UA
dc.subject здоровий спосіб життя uk_UA
dc.subject продовольча безпека uk_UA
dc.title Проблеми управління харчовими підприємствами у контексті забезпечення здорового способу життя uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу