Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Немченко, Г. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-02-07T07:49:38Z | |
dc.date.available | 2024-02-07T07:49:38Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Немченко Г. В. Проблеми управління харчовими підприємствами у контексті забезпечення здорового способу життя / Г. В. Немченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: XII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю: збірник матер. – Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 441–442. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14708 | |
dc.description.abstract | Проблеми формування здорового способу життя у сучасному світі є край актуальними: сьогодні, це не «віяння моди», а питання, яке пов’язане із забезпеченням продовольчої безпеки, здоров’я населення. Дослідженням і вирішенням цієї проблеми займається багато вчених, але все ж таки остаточне рішення залежить від дій із боку держави, а також діяльності підприємств. Якщо держава, з одного боку, не буде стимулювати підприємства харчової промисловості виробляти безпечну і корисну продукцію (пільгами, штрафами, соціальною рекламою), то і підприємства не будуть зацікавлені у цьому, оскільки, на жаль, для здешевлення виробництва, вигідніше використовувати дешеву і шкідливу сировину (наприклад, пальмова олія). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | управління харчовими підприємствами | uk_UA |
dc.subject | проблеми | uk_UA |
dc.subject | здоровий спосіб життя | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.title | Проблеми управління харчовими підприємствами у контексті забезпечення здорового способу життя | uk_UA |
dc.type | Article | en |