Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Куртова, М. | |
dc.contributor.author | Тарасов, Є. | |
dc.contributor.author | Шевчук, Г. | |
dc.contributor.author | Кольцова, І. | |
dc.date.accessioned | 2024-01-31T13:00:35Z | |
dc.date.available | 2024-01-31T13:00:35Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Куртова М., Тарасов Є., Шевчук Г., Кольцова І. Профілі сенсибілізації до різних видів горіхів та насіння у південному регіоні України. The aspects of contemporary scientific research that encompass both theoretical and practical components : VІ International scientific and practical conference, January 10-12, 2024, Venice, Italy : International Scientific Unity, 2024. P. 169–170. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14672 | |
dc.description.abstract | Метою роботи було визначити профіль сенсибілізації до горіхів та насіння серед пацієнтів Південного регіону України. Матеріали і методи: Упродовж 2014-2018 рр. нами були обстежені 2402 пацієнта, які проживають у Південному регіоні України (Одеська та Миколаївська області) з клінічною підозрою або встановленим діагнозом харчової алергії на наявність IgE антитіл до різних видів горіхів: арахісу, фундука, волоського горіха, мигдалю та фісташки а також кунжуту. Дослідження проводилось методом імуноблотінгу (виробництво компанії Mediwiss (Німеччина). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчові алергени | uk_UA |
dc.subject | лісові горіхи | uk_UA |
dc.subject | коров’яче молоко | uk_UA |
dc.title | Профілі сенсибілізації до різних видів горіхів та насіння у південному регіоні України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |