Профілі сенсибілізації до різних видів горіхів та насіння у південному регіоні України

Show simple item record

dc.contributor.author Куртова, М.
dc.contributor.author Тарасов, Є.
dc.contributor.author Шевчук, Г.
dc.contributor.author Кольцова, І.
dc.date.accessioned 2024-01-31T13:00:35Z
dc.date.available 2024-01-31T13:00:35Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Куртова М., Тарасов Є., Шевчук Г., Кольцова І. Профілі сенсибілізації до різних видів горіхів та насіння у південному регіоні України. The aspects of contemporary scientific research that encompass both theoretical and practical components : VІ International scientific and practical conference, January 10-12, 2024, Venice, Italy : International Scientific Unity, 2024. P. 169–170. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14672
dc.description.abstract Метою роботи було визначити профіль сенсибілізації до горіхів та насіння серед пацієнтів Південного регіону України. Матеріали і методи: Упродовж 2014-2018 рр. нами були обстежені 2402 пацієнта, які проживають у Південному регіоні України (Одеська та Миколаївська області) з клінічною підозрою або встановленим діагнозом харчової алергії на наявність IgE антитіл до різних видів горіхів: арахісу, фундука, волоського горіха, мигдалю та фісташки а також кунжуту. Дослідження проводилось методом імуноблотінгу (виробництво компанії Mediwiss (Німеччина). uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.subject харчові алергени uk_UA
dc.subject лісові горіхи uk_UA
dc.subject коров’яче молоко uk_UA
dc.title Профілі сенсибілізації до різних видів горіхів та насіння у південному регіоні України uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account