dc.contributor.author |
Куртова, М. |
|
dc.contributor.author |
Тарасов, Є. |
|
dc.contributor.author |
Шевчук, Г. |
|
dc.contributor.author |
Кольцова, І. |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-31T13:00:35Z |
|
dc.date.available |
2024-01-31T13:00:35Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Куртова М., Тарасов Є., Шевчук Г., Кольцова І. Профілі сенсибілізації до різних видів горіхів та насіння у південному регіоні України. The aspects of contemporary scientific research that encompass both theoretical and practical components : VІ International scientific and practical conference, January 10-12, 2024, Venice, Italy : International Scientific Unity, 2024. P. 169–170. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14672 |
|
dc.description.abstract |
Метою роботи було визначити профіль сенсибілізації до горіхів та насіння
серед пацієнтів Південного регіону України.
Матеріали і методи: Упродовж 2014-2018 рр. нами були обстежені 2402
пацієнта, які проживають у Південному регіоні України (Одеська та
Миколаївська області) з клінічною підозрою або встановленим діагнозом
харчової алергії на наявність IgE антитіл до різних видів горіхів: арахісу,
фундука, волоського горіха, мигдалю та фісташки а також кунжуту. Дослідження
проводилось методом імуноблотінгу (виробництво компанії Mediwiss
(Німеччина). |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.subject |
харчові алергени |
uk_UA |
dc.subject |
лісові горіхи |
uk_UA |
dc.subject |
коров’яче молоко |
uk_UA |
dc.title |
Профілі сенсибілізації до різних видів горіхів та насіння у південному регіоні України |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |