dc.contributor.author |
Барон, Р. Д. |
ua |
dc.contributor.author |
Рудінська, О. В. |
ua |
dc.date.accessioned |
2024-01-10T07:51:12Z |
|
dc.date.available |
2024-01-10T07:51:12Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Барон Р. Д. Визначення пріоритетів інноваційних стратегій виробників кондитерської продукції / Р. Д. Барон, О. В. Рудінська // Сучасний менеджмент: моделі, стратегії, технології : XXII Всеукр. щоріч. студент. наук.-практ. конф. за міжнарод. участю, 22 квіт. 2021, Одеса: матер. – Одеса : ОРІДУ НАДУ при Президентові України, 2021. – С. 22–23. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14504 |
|
dc.description.abstract |
На сучасному етапі пандемічної кризи, яка призводить до реорганізації усього світового господарства, найважливішим вважається швидка адаптація та визначення пріоритетів подальшого розвитку перспективних галузей економіки. Харчова промисловість та її складова – виробництво кондитерської продукції, входить до п’ятірки галузей України, які за результатами 2020 року
показали позитивну динаміку виробництва + 6 %, займає четверте місце за показником позитивної динаміки після хімічної, фармацевтичної галузі та ритейлу. Це спонукає підприємства харчової галузі інвестувати у розвиток технологій та модернізацію виробничих потужностей. В результаті реалізації інноваційної стратегії народжуються нові види продукції, орієнтовані на споживача, зростає якість продукту завдяки удосконаленню технології виробництва, оптимізується система ціноутворення через покращення процесів постачання та збуту, зростає рівень рентабельності діяльності через вдосконалення системи фінансового менеджменту. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
пріоритети інноваційних стратегій |
uk_UA |
dc.subject |
виробники кондитерської продукції |
uk_UA |
dc.subject |
пандемічна криза |
uk_UA |
dc.subject |
швидка адаптація |
uk_UA |
dc.title |
Визначення пріоритетів інноваційних стратегій виробників кондитерської продукції |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |