dc.contributor.author |
Рудінська, О. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Барон, Р. Д. |
ua |
dc.date.accessioned |
2024-01-09T11:54:40Z |
|
dc.date.available |
2024-01-09T11:54:40Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Рудінська О. В. Умови та напрями інноваційного розвитку підприємств харчової та переробної галузі України / О. В. Рудінська, Р. Д. Барон // Стратегічні пріоритети соціально-економічного розвитку в умовах інституційних перетворень глобального середовища: IX Міжнар. наук.-практ. конф., 25 вересня 2020 р., м. Одеса: матер. – Одеса : ОНУ імені І. І. Мечникова, 2020. – С. 41–43. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14501 |
|
dc.description.abstract |
У швидкоплинних умовах XXI сторіччя цілком неможливо
забезпечити сталий фінансовий розквіт підприємств харчової та
переробної галузі без розробки нових брендів та напрямів, розвитку
інтелектуального потенціалу, реконструкції менеджменту, створення
нових продуктів для традиційних і нових сегментів ринку, мотивування
та стимулювання персоналу підприємства.
Це спонукає підприємства харчової галузі інвестувати у розвиток
технології та модернізацію виробничих потужностей. В результаті
реалізації інноваційної стратегії народжуються нові види продукції,
зростає якість продукту завдяки удосконаленню технології виробництва, оптимізується система ціноутворення через покращення
процесів постачання та збуту, зростає рівень рентабельності діяльності
через вдосконалення системи управління тощо. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
інноваційний розвиток підприємств |
uk_UA |
dc.subject |
харчова та переробна галузь |
uk_UA |
dc.subject |
Україна |
uk_UA |
dc.subject |
модернізація виробничих потужностей |
uk_UA |
dc.title |
Умови та напрями інноваційного розвитку підприємств харчової та переробної галузі України |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |