Вміст поліфенольних сполук в плодах Allium sativum з різних регіонів України

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Еберле, Л. В. ua
dc.contributor.author Соловйова, М. М. ua
dc.date.accessioned 2024-01-05T08:36:37Z
dc.date.available 2024-01-05T08:36:37Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Еберле Л. В., Соловйова М. М. Вміст поліфенольних сполук в плодах Allium sativum з різних регіонів України // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects: the 12th International scientific and practical conference, May 22–24, 2022, MDPC Publishing, Berlin, Germany. 2022. P. 157–159. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14479
dc.description.abstract Метою роботи було дослідження сумарного вмісту поліфенольних сполук в водно-етиловому екстракті Аllium sativum з різних регіонів України. Для дослідження вмісту фенольних сполук у складі Аllium sativum був використаний часник з трьох регіонів України – Одеської, Чернігівської та Вінницької областей. Для забезпечення максимального виходу поліфенольних сполук, плоди Аllium sativum екстрагували 50 % етанолом, у співвідношенні 1:8 та подрібненні матеріалу розміром до 5 мм. Екстрагування плодів часнику проводили методом мацерації без доступу світла та перемішування за температури 18 оС. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject поліфенольні сполуки uk_UA
dc.subject плоди Allium sativum uk_UA
dc.subject різні регіони України uk_UA
dc.subject народна медицина uk_UA
dc.title Вміст поліфенольних сполук в плодах Allium sativum з різних регіонів України uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу