Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Еберле, Л. В. | ua |
dc.contributor.author | Соловйова, М. М. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-01-05T08:36:37Z | |
dc.date.available | 2024-01-05T08:36:37Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Еберле Л. В., Соловйова М. М. Вміст поліфенольних сполук в плодах Allium sativum з різних регіонів України // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects: the 12th International scientific and practical conference, May 22–24, 2022, MDPC Publishing, Berlin, Germany. 2022. P. 157–159. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14479 | |
dc.description.abstract | Метою роботи було дослідження сумарного вмісту поліфенольних сполук в водно-етиловому екстракті Аllium sativum з різних регіонів України. Для дослідження вмісту фенольних сполук у складі Аllium sativum був використаний часник з трьох регіонів України – Одеської, Чернігівської та Вінницької областей. Для забезпечення максимального виходу поліфенольних сполук, плоди Аllium sativum екстрагували 50 % етанолом, у співвідношенні 1:8 та подрібненні матеріалу розміром до 5 мм. Екстрагування плодів часнику проводили методом мацерації без доступу світла та перемішування за температури 18 оС. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | поліфенольні сполуки | uk_UA |
dc.subject | плоди Allium sativum | uk_UA |
dc.subject | різні регіони України | uk_UA |
dc.subject | народна медицина | uk_UA |
dc.title | Вміст поліфенольних сполук в плодах Allium sativum з різних регіонів України | uk_UA |
dc.type | Article | en |