dc.contributor.author |
Еберле, Л. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Соловйова, М. М. |
ua |
dc.date.accessioned |
2024-01-05T08:36:37Z |
|
dc.date.available |
2024-01-05T08:36:37Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Еберле Л. В., Соловйова М. М. Вміст поліфенольних сполук в плодах Allium sativum з різних регіонів України // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects: the 12th International scientific and practical conference, May 22–24, 2022, MDPC Publishing, Berlin, Germany. 2022. P. 157–159. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14479 |
|
dc.description.abstract |
Метою роботи було дослідження сумарного вмісту поліфенольних сполук в водно-етиловому екстракті Аllium sativum з різних регіонів України. Для дослідження вмісту фенольних сполук у складі Аllium sativum був
використаний часник з трьох регіонів України – Одеської, Чернігівської та Вінницької областей. Для забезпечення максимального виходу поліфенольних сполук, плоди Аllium sativum екстрагували 50 % етанолом, у співвідношенні 1:8 та подрібненні матеріалу розміром до 5 мм. Екстрагування плодів часнику проводили методом
мацерації без доступу світла та перемішування за температури 18 оС. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
поліфенольні сполуки |
uk_UA |
dc.subject |
плоди Allium sativum |
uk_UA |
dc.subject |
різні регіони України |
uk_UA |
dc.subject |
народна медицина |
uk_UA |
dc.title |
Вміст поліфенольних сполук в плодах Allium sativum з різних регіонів України |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |