Дослідження вмісту флавоноїдів в стиглих плодах Ficus carica

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Еберле, Л. В. ua
dc.contributor.author Устянська, О. В. ua
dc.contributor.author Смокіна, Ю. І. ua
dc.date.accessioned 2024-01-05T06:46:05Z
dc.date.available 2024-01-05T06:46:05Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Еберле Л. В., Устянська О. В., Смокіна Ю. І. Дослідження вмісту флавоноїдів в стиглих плодах Ficus carica // Innovations and prospects of world science: the 9th International scientific and practical conference, April 28–30, 2022. Perfect Publishing,Vancouver, Canada. 2022. P. 134–136. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14477
dc.description.abstract У роботі наведено результати дослідження вмісту флаваноїдів в плодах Ficus carica за умов екстрагування рослинного матеріалу методом мацерації різними концентраціями екстрагенту. Дослідження кількісного вмісту флаваноїдів проводили за методом В.В. Бєлікова в перерахунку на рутин. Показано, що серед обраних концентрацій розчинника найбільш ефективним була 50 % водно-етанольна суміш за співвідношення сировини до екстрагенту 1:20. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject Ficus carica en
dc.subject флавноїди uk_UA
dc.subject плоди uk_UA
dc.subject розчинник uk_UA
dc.subject екстрагування uk_UA
dc.title Дослідження вмісту флавоноїдів в стиглих плодах Ficus carica uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу