Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Еберле, Л. В. | ua |
dc.contributor.author | Устянська, О. В. | ua |
dc.contributor.author | Смокіна, Ю. І. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-01-05T06:46:05Z | |
dc.date.available | 2024-01-05T06:46:05Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Еберле Л. В., Устянська О. В., Смокіна Ю. І. Дослідження вмісту флавоноїдів в стиглих плодах Ficus carica // Innovations and prospects of world science: the 9th International scientific and practical conference, April 28–30, 2022. Perfect Publishing,Vancouver, Canada. 2022. P. 134–136. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14477 | |
dc.description.abstract | У роботі наведено результати дослідження вмісту флаваноїдів в плодах Ficus carica за умов екстрагування рослинного матеріалу методом мацерації різними концентраціями екстрагенту. Дослідження кількісного вмісту флаваноїдів проводили за методом В.В. Бєлікова в перерахунку на рутин. Показано, що серед обраних концентрацій розчинника найбільш ефективним була 50 % водно-етанольна суміш за співвідношення сировини до екстрагенту 1:20. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | Ficus carica | en |
dc.subject | флавноїди | uk_UA |
dc.subject | плоди | uk_UA |
dc.subject | розчинник | uk_UA |
dc.subject | екстрагування | uk_UA |
dc.title | Дослідження вмісту флавоноїдів в стиглих плодах Ficus carica | uk_UA |
dc.type | Article | en |