dc.contributor.author |
Еберле, Л. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Устянська, О. В. |
ua |
dc.contributor.author |
Смокіна, Ю. І. |
ua |
dc.date.accessioned |
2024-01-05T06:46:05Z |
|
dc.date.available |
2024-01-05T06:46:05Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Еберле Л. В., Устянська О. В., Смокіна Ю. І. Дослідження вмісту флавоноїдів в стиглих плодах Ficus carica // Innovations and prospects of world science: the 9th International scientific and practical conference, April 28–30, 2022. Perfect Publishing,Vancouver, Canada. 2022. P. 134–136. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14477 |
|
dc.description.abstract |
У роботі наведено результати дослідження вмісту флаваноїдів
в плодах Ficus carica за умов екстрагування рослинного матеріалу методом
мацерації різними концентраціями екстрагенту. Дослідження кількісного вмісту
флаваноїдів проводили за методом В.В. Бєлікова в перерахунку на рутин.
Показано, що серед обраних концентрацій розчинника найбільш ефективним
була 50 % водно-етанольна суміш за співвідношення сировини до екстрагенту
1:20. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
Ficus carica |
en |
dc.subject |
флавноїди |
uk_UA |
dc.subject |
плоди |
uk_UA |
dc.subject |
розчинник |
uk_UA |
dc.subject |
екстрагування |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження вмісту флавоноїдів в стиглих плодах Ficus carica |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |