Методичні підходи до аудиту якості готельних послуг

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кусик, Н. Л. ua
dc.contributor.author Бєлєва, Е. С. ua
dc.date.accessioned 2023-12-01T13:29:18Z
dc.date.available 2023-12-01T13:29:18Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Кусик Н. Л. Методичні підходи до аудиту якості готельних послуг / Н. Л. Кусик, Е. С. Бєлєва // 74-а звіт. Наук. конф. професорсько-викладацького складу і наук. працівників економіко-правового факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова, 27–29 лист. 2019 р., Одеса: матер. – Одеса : Фенікс, 2019. – С. 160–163. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14264
dc.description.abstract Важливим пріоритетом професіоналізації менеджменту в Україні є наближення до європейських стандартів адміністрування. Менеджмент готельної діяльності передбачає не тільки чітку визначеність і детермінованість його компетенцій, але й наявність чіткого механізму їх реалізації у практичній діяльності, що виражається в певних діях, управлінських стратегіях та реалізації функціонального апарату. Специфіка менеджменту готельного підприємства, як особливого виду діяльності, полягає в тому, що його ефективність залежить від уміння працювати з людьми, організовувати їх на виконання конкретних управлінських рішень, отримувати і доводити необхідну інформацію, встановлювати контакти. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject методичний підход uk_UA
dc.subject аудит uk_UA
dc.subject готельні послуги uk_UA
dc.subject програма аудиту uk_UA
dc.title Методичні підходи до аудиту якості готельних послуг uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу