dc.contributor.author |
Кусик, Н. Л. |
ua |
dc.contributor.author |
Бєлєва, Е. С. |
ua |
dc.date.accessioned |
2023-12-01T13:29:18Z |
|
dc.date.available |
2023-12-01T13:29:18Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Кусик Н. Л. Методичні підходи до аудиту якості готельних послуг / Н. Л. Кусик, Е. С. Бєлєва // 74-а звіт. Наук. конф. професорсько-викладацького складу і наук. працівників економіко-правового факультету ОНУ ім. І. І. Мечникова, 27–29 лист. 2019 р., Одеса: матер. – Одеса : Фенікс, 2019. – С. 160–163. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14264 |
|
dc.description.abstract |
Важливим пріоритетом професіоналізації менеджменту в Україні є наближення до європейських стандартів адміністрування. Менеджмент готельної діяльності передбачає не тільки чітку визначеність і детермінованість його компетенцій, але й наявність чіткого механізму їх реалізації у практичній діяльності, що виражається в певних діях, управлінських стратегіях та реалізації функціонального апарату. Специфіка менеджменту готельного підприємства, як особливого виду діяльності, полягає в тому, що його ефективність залежить від уміння працювати з людьми, організовувати їх на виконання конкретних управлінських рішень, отримувати і доводити необхідну інформацію, встановлювати контакти. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
методичний підход |
uk_UA |
dc.subject |
аудит |
uk_UA |
dc.subject |
готельні послуги |
uk_UA |
dc.subject |
програма аудиту |
uk_UA |
dc.title |
Методичні підходи до аудиту якості готельних послуг |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |