Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах

Show simple item record

dc.contributor.author Бабієнко, В. В. uk
dc.contributor.author Мокієнко, А. В. uk
dc.contributor.author Babienko, V. V. en
dc.contributor.author Mokienko, A. V. en
dc.date.accessioned 2023-10-27T06:58:41Z
dc.date.available 2023-10-27T06:58:41Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Бабієнко В. В., Мокієнко А. В. Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідейVІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 28–29 вересня 2023 р.). Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. С. 70–71. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14031
dc.description.abstract Аналіз даних літератури показав обмеженість досліджень щодо визначення вмісту магнію в оброблених продуктах харчування. Це не дозволяє з’ясувати рівні втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів, що дозволить зробити висновок стосовно істинного вмісту магнію, який надходить в організм. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject харчові продукти uk_UA
dc.subject кулінарна обробка uk_UA
dc.subject магній uk_UA
dc.subject вміст магнію в готових стравах uk_UA
dc.title Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах uk_UA
dc.title.alternative Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes en
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account