dc.contributor.author |
Бабієнко, В. В. |
uk |
dc.contributor.author |
Мокієнко, А. В. |
uk |
dc.contributor.author |
Babienko, V. V. |
en |
dc.contributor.author |
Mokienko, A. V. |
en |
dc.date.accessioned |
2023-10-27T06:58:41Z |
|
dc.date.available |
2023-10-27T06:58:41Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Бабієнко В. В., Мокієнко А. В. Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідейVІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (м. Тернопіль, 28–29 вересня 2023 р.). Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023. С. 70–71. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/14031 |
|
dc.description.abstract |
Аналіз даних літератури показав обмеженість досліджень щодо визначення
вмісту магнію в оброблених продуктах харчування. Це не дозволяє з’ясувати рівні
втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових продуктів, що дозволить зробити
висновок стосовно істинного вмісту магнію, який надходить в організм. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
харчові продукти |
uk_UA |
dc.subject |
кулінарна обробка |
uk_UA |
dc.subject |
магній |
uk_UA |
dc.subject |
вміст магнію в готових стравах |
uk_UA |
dc.title |
Характеристика впливу кулінарної обробки харчових продуктів на вміст магнію в готових стравах |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Characteristics of the influence of culinary processing of food products on the magnesium content in ready dishes |
en |
dc.type |
Article |
en |