Вікові аспекти харчової алергії у дітей

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Портнова, О. О. ua
dc.contributor.author Прусс, С. В. ua
dc.contributor.author Хрущ, М. О. ua
dc.date.accessioned 2023-08-18T10:38:25Z
dc.date.available 2023-08-18T10:38:25Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Портнова О. О., Прусс С. В., Хрущ М. О. Вікові аспекти харчової алергії у дітей // Trends in the scientific development: the II International Science Conference, September 28–October 01, 2021, Vancouver, Canada. P. 195–196. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13580
dc.description.abstract Харчова алергія (ХА) – важлива проблема охорони здоров’я, яка значно погіршує життя пацієнта та членів його родини, особливо якщо хворіє дитина. ХА найчастіше спостерігається серед дітей раннього віку, маніфестація здебільшого відбувається протягом першого року життя. Характер клінічних проявів ХА обумовлено патогенетичними механізмами реалізації, які визначаються, у свою чергу, віковими особливостями пацієнта. Численними дослідженнями доведено, що саме вік початку маніфестації клінічних проявів ХА визначає подальший каскад алергічних реакцій та прогноз захворювання. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject харчова алергія uk_UA
dc.subject діти uk_UA
dc.subject сенсибілізація uk_UA
dc.subject харчові продукти uk_UA
dc.title Вікові аспекти харчової алергії у дітей uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу