Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бабієнко, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Мокієнко, А. В. | uk |
dc.contributor.author | Горошков, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Коболєв, Є. В. | uk |
dc.contributor.author | Шейх, А. Д. Х. | uk |
dc.contributor.author | Суворова, А. С. | uk |
dc.date.accessioned | 2023-08-08T11:32:21Z | |
dc.date.available | 2023-08-08T11:32:21Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.citation | Гігієнічна оцінка вмісту магнію в продуктах харчування рослинного походження / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков та ін. // Хімія природних сполук: матеріали VІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 27-28 жовт. 2022 р.). – Тернопіль: ТНМУ, 2022. – С. 181–183./ В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков та ін. // Хімія природних сполук: матеріали VІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 27-28 жовт. 2022 р.). – Тернопіль: ТНМУ, 2022. – С. 181–183. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13499 | |
dc.description.abstract | Магній (атомний номер 12, атомна маса 24,30) є лужноземельним металом другої групи періодичної таблиці елементів. Подібно до кальцію його ступінь окислення дорівнює 2+. Завдяки високій реакційній здатності магній часто зустрічається у вигляді вільного катіону Mg2+ у водному розчині або у вигляді різноманітних сполук, включаючи хлориди, карбонати та гідроксиди. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | магній | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.title | Гігієнічна оцінка вмісту магнію в продуктах харчування рослинного походження | uk_UA |
dc.type | Article | en |