Гігієнічна оцінка вмісту магнію в продуктах харчування рослинного походження

Show simple item record

dc.contributor.author Бабієнко, В. В. uk
dc.contributor.author Мокієнко, А. В. uk
dc.contributor.author Горошков, О. В. uk
dc.contributor.author Коболєв, Є. В. uk
dc.contributor.author Шейх, А. Д. Х. uk
dc.contributor.author Суворова, А. С. uk
dc.date.accessioned 2023-08-08T11:32:21Z
dc.date.available 2023-08-08T11:32:21Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Гігієнічна оцінка вмісту магнію в продуктах харчування рослинного походження / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков та ін. // Хімія природних сполук: матеріали VІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 27-28 жовт. 2022 р.). – Тернопіль: ТНМУ, 2022. – С. 181–183./ В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков та ін. // Хімія природних сполук: матеріали VІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 27-28 жовт. 2022 р.). – Тернопіль: ТНМУ, 2022. – С. 181–183. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13499
dc.description.abstract Магній (атомний номер 12, атомна маса 24,30) є лужноземельним металом другої групи періодичної таблиці елементів. Подібно до кальцію його ступінь окислення дорівнює 2+. Завдяки високій реакційній здатності магній часто зустрічається у вигляді вільного катіону Mg2+ у водному розчині або у вигляді різноманітних сполук, включаючи хлориди, карбонати та гідроксиди. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject магній uk_UA
dc.subject продукти харчування uk_UA
dc.title Гігієнічна оцінка вмісту магнію в продуктах харчування рослинного походження uk_UA
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account