dc.contributor.author |
Бабієнко, В. В. |
uk |
dc.contributor.author |
Мокієнко, А. В. |
uk |
dc.contributor.author |
Горошков, О. В. |
uk |
dc.contributor.author |
Коболєв, Є. В. |
uk |
dc.contributor.author |
Шейх, А. Д. Х. |
uk |
dc.contributor.author |
Суворова, А. С. |
uk |
dc.date.accessioned |
2023-08-08T11:32:21Z |
|
dc.date.available |
2023-08-08T11:32:21Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Гігієнічна оцінка вмісту магнію в продуктах харчування рослинного походження / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков та ін. // Хімія природних сполук: матеріали VІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 27-28 жовт. 2022 р.). – Тернопіль: ТНМУ, 2022. – С. 181–183./ В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков та ін. // Хімія природних сполук: матеріали VІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції з міжнародною участю (м. Тернопіль, 27-28 жовт. 2022 р.). – Тернопіль: ТНМУ, 2022. – С. 181–183. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13499 |
|
dc.description.abstract |
Магній (атомний номер 12, атомна маса 24,30) є
лужноземельним металом другої групи періодичної таблиці елементів. Подібно до кальцію
його ступінь окислення дорівнює 2+. Завдяки високій реакційній здатності магній часто
зустрічається у вигляді вільного катіону Mg2+ у водному розчині або у вигляді різноманітних
сполук, включаючи хлориди, карбонати та гідроксиди. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
магній |
uk_UA |
dc.subject |
продукти харчування |
uk_UA |
dc.title |
Гігієнічна оцінка вмісту магнію в продуктах харчування рослинного походження |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |