dc.contributor.author |
Суворова, А. |
uk |
dc.date.accessioned |
2023-06-28T09:01:34Z |
|
dc.date.available |
2023-06-28T09:01:34Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Суварова А. С. Співвідношення вмісту магнію у продуктах харчування та його надходження в організм / А.С. Суворова // Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня : наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвячена 95-річчю з дня народження Л. В. Прокопової. Одеса, 27–28 квітня 2023 року : тези доп. — Електронне видання. — Одеса : ОНМедУ, 2023. — 91-92 с. |
uk_UA |
dc.identifier.isbn |
978-966-443-122-1 |
|
dc.identifier.uri |
https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13266 |
|
dc.description.abstract |
Аналіз вітчизняної та закордонної наукової і довідкової літератури свідчить про необхідність узагальнення даних щодо вмісту магнію в різних продуктах харчування та розрахунків «нетто» магнію, який надходить в організм у «чистому» вигляді, із врахуванням відсотків втрат магнію в процесі кулінарної обробки харчових
продуктів та абсорбції у кишечнику. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
en |
dc.subject |
Магній |
uk_UA |
dc.subject |
Продукти харчування |
uk_UA |
dc.subject |
Профілактика |
uk_UA |
dc.subject |
Гігієнічна оцінка |
uk_UA |
dc.title |
Співвідношення вмісту магнію у продуктах харчування та його надходження в організм |
uk_UA |
dc.type |
Article |
en |